Cronoescalada de Port Ainé 2017

Standings

La Cronoescalada de Port Ainé

T'imagines les sensacions que pot tenir un ciclista professional quan s'enfronta a una cronoescalada d'un port de categoria especial com el de Port Ainé? Ara ja pots viure-les en primera persona amb el nou repte de l'app de l'estació: La Cronoescalada a Port Ainé. Amb sortida a Rialp i arribada a l'Hotel Port Ainé, els menys de 19km que separen ambdós punts esdevenen una pujada èpica que corba rere corba supera fins a més de 1200 metres de desnivell positiu amb rampes que arriben al 13% i un pendent mig de prop del 7% fins arribar a dalt l'Hotel, exhausts però amb la gran recompensa d'unes vistes increïbles en aquesta talaia natural de l'Alt Pirineu. A més, si coincideix amb la temporada d'estiu, podreu aprofitar per prendre un refrigeri i recuperar forces al bar - restaurant del propi hotel. I tu, t'hi atreveixes?

Tots els participants tindran un val 2x1 en Forfets de dia d’Espot i Port Ainé bescanviable durant la temporada 17-18!

A més a més, el millor temps absolut s'emportarà un Casc de ciclisme model Align de la marca Specialized cortesia de la botiga especialista en ciclisme al Pallars Sobirà ubicada a Esterri d’Àneu i Tremp; Esierri Bikes i una nit d’estada a nit d’estada a l’Hotel Port Ainé 2000* amb forfet de dia inclós per a dues persones bescanviable durant la temporada d’hivern 17-18.

Per a registrar la teva ruta:

1) Utilitza l'app de Port Ainé per a llegir el QR que trobaràs al cartell a l'inici de la ruta per iniciar el teu cronometratge.

2) Fes la ruta en el menor temps possible.

3) Un cop arribis al final de la ruta, per a finalitzar el cronometratge llegeix el QR del cartell del final de ruta.

4) El teu temps es publicarà al web http://www.portaine.cat i al teu perfil My Skitude, sempre i quan hagis completat el recorregut sencer.

Lloc: Port Ainé

Període: Del 30/06/2017 al 30/10/2017

Premi: Vals 2x1 en Forfets d'Espot i Port Ainé T-17/18, un Casc Specialized Align i nit a l’Hotel Port Ainé 2000

Promocionat per: FGC – Port Ainé

* L'estada a l'Hotel de Port Ainé ha de ser en temporada baixa durant la propera temporada d’hivern 17/18 i està subjecte a disponibilitat (règim ad i vàlid per dues persones)

Acceptant participar a aquest repte, acceptes les següents Condicions d’Ús i Política de Privacitat.