Quilòmetre Vertical - Vall de Peguera 2017

Standings

KV Skyrunning “Vall del Peguera”

Completa la ruta en el menor temps possible

Sortint del mateix poble d’Espot, ens permet arribar fins el Refugi Josep Mª Blanc, ja en ple Parc Nacional. De baixada imprescindible parar als estanys que es troben al llarg del recorregut. En tot moment segueix el GR, marcat en vermell i blanc. Només cal descarregar-se una aplicació per poder entrar al rànking i es pot fer quan un vulgui. Tota la informació a la placeta situada abans del pont del riu.

Tots els participants únics tindran un val 2x1 en Forfets de dia d’Espot i Port Ainé bescanviable durant la temporada 17/18!

A més, qui faci el millor temps de cada categoria (femenina i masculina) s'emportarà 1 val de descompte de 15€ en compres de material esportiu cortesia de la botiga de referència ubicada a Sort; Saorte Sports i d’entre ells, el millor temps absolut s'emportarà una nit d’estada a l’Hotel Port Ainé 2000* amb forfet de dia inclós per a dues persones bescanviable durant la temporada d’hivern 17-18.

Per a registrar la teva ruta:

1 ) Utilitza l'app d'Espot per a llegir el QR que trobaràs al cartell a l'inici de la ruta per iniciar el teu cronometratge.

2) Fes la ruta en el menor temps possible.

3) Un cop arribis al final de la ruta, per a finalitzar el cronometratge llegeix el QR del cartell del final de ruta.

4) El teu temps es publicarà al web www.espotesqui.cat i al teu perfil My Skitude, sempre i quan hagis completat el recorregut sencer.

Lloc: Espot

Període: Del 30/06/2017 al 30/10/2017

Premi: Vals 2x1 en Forfets d'Espot i Port Ainé T-17/18, vals de 15€ de descompte per Saorte Sports i i nit a l’Hotel Port Ainé 2000

Promocionat per: FGC – Espot

* L'estada a l'Hotel de Port Ainé ha de ser en temporada baixa durant la propera temporada d’hivern 17/18 i està subjecte a disponibilitat (règim ad i vàlid per dues persones)

Acceptant participar a aquest repte, acceptes les següents Condicions d’Ús i Política de Privacitat.