Camí Vell de Vall de Núria 2017

Standings

Camí Vell de Vall de Núria 2017

Si ets amant del Trail Running o del senderisme, gaudeix d’un entorn únic i registra el teu temps mentre fas la pujada a Vall de Núria pel Cami Vell des de Queralbs!

Per a registrar la teva ruta:

1) Utilitzar l'aplicació de Vall de Núria per llegir el QR que trobaràs al cartell a l'inici de la ruta per iniciar el teu cronometratge.

2) Fes la ruta en el menor temps possible i/o acomplint els requisits que planteja Vall de Núria per a cada categoria.

3) Un cop arribis al final de la ruta i per a finalitzar el cronometratge llegeix el QR del cartell del final de ruta.

4) El teu temps es publicarà al web www.valldenuria.cat i al teu perfil My Skitude, sempre i quan hagis completat el recorregut sencer.

En cas que vulguis millorar el teu temps podràs registrar la ruta tantes vegades com desitgis.

COM ES SELECCIONEN ELS GUANYADORS?

Hi haurà diversos guanyadors en funció de les diferents categories i premis:

- 2 guanyadors (1r classificat home i dona) per al premi de l’estada a l’Hotel Vall de Núria. Seran els usuaris que hagin registrat el menor temps per a recórrer el camí vell d’acord amb les normes de participació.

- Tots els participants únics amb perfil My Skitude que tingui un registre vàlid a la ruta virtual del Camí Vell durant la temporada 2017 participaran a més automàticament en un sorteig en el que es designaran fins a 7 guanyadors/es dels premis de les participacions dobles a les travesses "Refugis del Torb" i Els 3 Refugis, així com dels premis accessoris. El sorteig es realitzarà després de la cloenda de la temporada del repte prevista pel proper 1 de novembre de 2017.

ELS PREMIS

Els dos primers classificats de les categories home i dona seran premiats amb una estada d’una nit en mitja pensió a l’hotel Vall de Núria per a dues persones bescanviable des de l’1 de desembre de 2017 fins a l’1 de novembre de 2018 subjecta a la disponibilitat de l’allotjament.

Es sortejarà entre tots els participants que completin el recorregut de la cursa virtual una participació gratuïta per a dues persones a la travessa “Refugis del Torb” durant la temporada d’estiu 2018 incloent la pernoctació de tres nits als refugis de Mentet, Carançà i a l’Hotel Vall de Núria i una altra a la travessa Els 3 Refugis amb pernoctacions tres nits als refugis de Ras de Carançà, Ulldeter i Coma de Vaca.

Els premis accessoris que es sortejaran consisteixen en 5 vals per a dues persones de bitllet d’anada i tornada del Cremallera de Vall de Núria amb bitllet de passeig amb telecabina. Els vals seran bescanviables a les taquilles de Ribes Enllaç des de l’1 de desembre de 2017 fins a l’1 de novembre de 2018.

Lloc: Vall de Núria

Període: Del 01/05/2017 al 01/11/2017

Premi: Participació travessa "Refugis del Torb" i Els 3 Refugis, estades a Hotel Vall de Núria i premis accessoris

Promocionat per: FGC

Acceptant participar a aquest repte, acceptes les següents Condicions d’Ús i Política de Privacitat.